Pasta met champignons en broccoli in room-mosterdsaus.
Broccoli in roosjes snijden en beetgaar koken. Champignons grof snijden en bakken. Ook al dente.
De saus:
- Knoflook, naar smaak
- Crème fraîche, 250 ml (bekertje)
- Eetlepel franse mosterd
- Geraspte oude kaas
- Bouillonpoeder (mijn tip: kook je groenten en pasta in bouillon, dan hoef je niks toe te voegen)
- Peper, naar smaak
Fruit de knoflook. Voeg crème fraîche en de mosterd toe en strooi de kaas erover. Roer glad. Zout/bouillonpoeder en peper naar smaak toevoegen. Broccoli en champignons toevoegen. Even laten sudderen.
Als saus bij de pasta serveren.
(uit: De Pers 6 juni 2007, Pasta di Eric)
zondag 8 juli 2007
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten